Titel

            HOME                NIEUWS                BOEKEN                 OVER DE AUTEUR               CURSIEFJES             CONTACT             LINKS              Face     Twit     YT 
OVER DE AUTEUR

Hij heeft de kracht van het vertellen, de snedigheid van een scenarist, en de rationaliteit van een wetenschapper. (Lukas De Vos)

auteur
Bert Bergs alias Robert Vandenberghe (°1945) was hoogleraar fysica aan de Universiteit Gent. Nadat hij in 2011 zijn wetenschappelijke loopbaan vaarwel had gezegd, kon hij zich volwaardig toeleggen op zijn hobby’s: muziek, virtuele luchtvaart en… schrijven. Geïnspireerd door zijn ervaring in de universitaire wereld en door zijn talrijke buitenlandse reizen, schrijft hij in 2012 zijn eerste thriller ‘Het duivelse recept’.
Bert Bergs' grote voorbeeld vormen de misdaadverhalen van Jef Geeraerts. Geen woordkramerijen maar een heldere rechttoe rechtaan stijl die de lezer zonder veel moeite meesleurt in het verhaal.

VMMABert Bergs is bestuurslid van  de Vereniging voor Vlaamse Misdaadauteurs (VVMA). Hij staat onder andere in voor de promotie van de Vlaamse auteurs en hun werken via de webpagina (www.vvma.be) en social sites.   Facebook: hier 


       Bert Bergs in Blogs:


    HOBBY's


      Facebookgroepen:

boekenfans Boekenfans


thrillerlovers Thrillerlovers

BoekenverslindersBoekenverslinders

thrillerlezersThrillerlezers
thrillerverslindersThrillerverslinders
 

silh